EINDE COMPETITIE

EINDSTAND Keizercompetitie
Op 24 april is de laatste week dat we voor de Keizercompetitie spelen, daarna is de eindstand bekend. Dat is de stand waarop de groepenindeling wordt gebaseerd en op grond waarvan mede – maar dat terzijde – de externe competitie word ingedeeld.

GROEPEN
Na de 24e wordt in groepen verder gespeeld. Vast staat dat groep 1 uit zes spelers bestaat en dat daar de Clubkampioen uit zal voortkomen. Dat is dan de winnaar van de Willem Spaan trofee. Ik kan nu al vast verklappen dat dat een man zal worden.
Ook in de overige groepen die zo mogelijk eveneens uit zes personen zullen bestaan, is  een prijs te winnen. Net als jij ben ik benieuwd wat dat zal zijn. Vraag ernaar bij de voorzitter.

VIJF RONDEN
We hebben negen weken de tijd om de competitie in groepen af te ronden (5 partijen). Dat zou ruimschoots voldoende moeten zijn. Dat geldt ook voor de enkeling die nog een externe wedstrijd moet spelen of een interne beker finale. Geen rekening is gehouden met eventuele Rapid wedstrijden. Dus doe dat zelf.

IEDEREEN DOET MEE ?
Degenen die het afgelopen seizoen geregeld en vaak hebben gespeeld doen mee. Meld je af als je geen tijd hebt vanwege bijvoorbeeld een lange vakantie. Meld je aan als je denkt dat je niet aan de criteria voldoet voor automatische indeling.

Uiterlijk eind juni 2024 zijn de groepen uitgespeeld en is de clubkampioen bekend. Niet later.

WAT IN DE MAAND JULI 2024 
In de maand juli hebben we nog drie weken waarin we terecht kunnen in het Anker. Wat zou je dan willen?

Meld het aan mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *