Afwezig voor de interne competitie?

Afwezig

Uiterlijk elke dinsdagavond om 19.59 uur is het speelprogramma van de interne competitie voor de volgende speeldag geplaatst. Je kunt dan zien tegen wie je speelt. Je kunt ook zien wie voor de interne competitie afwezig is. Dat betekent niet dat die persoon er niet is. Misschien heeft zhij geen zin, of speelt hij extern etc., maar is wel in het gebouw aanwezig. Zhij speelt alleen niet voor de interne.

Achter de afwezigen staat de reden van afwezigheid (voor de interne competitie).
Bijvoorbeeld: Afwezig met bericht ( je krijgt dan de eerste keer1/3 van je eigen puntenwaarde) of afwezig zonder bericht (je krijgt dan geen compensatie). Afwezig “zonder bericht” betekent niet automatisch dat je je niet hebt afgemeld. Iedereen die niet komt meldt zich af, dat is logisch.

Afwezig zonder bericht kan betekenen dat je nooit komt of dat je je in de lopende cyclus van 7 ronden  al eerder hebt afmeld. Misschien wat verwarrend, maar wel nodig. Je kunt maar een keer in aanmerking komen voor de 1/3 puntenvergoeding vanwege afwezigheid. De cyclus van 7 ronden begint op de eerste competitie dag.

Ik hoop dat het duidelijk is. Doei.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *