Agenda seizoen 2019-2020

In onderstaand overzicht is in de eerste plaats de planning weergegeven van de interne wedstrijden:

de interne competitie (verdeeld in 3 perioden van 7 ronden met tenslotte een dubbelrondige Play-off-competitie), de bekerwedstrijden om de Bob Blok-Cup, 4 RAPID en 4 SNELSCHAAK-avonden met tevens de mogelijkheid om klassiek schaak te spelen in de “Best of de Rest” (BODR)-competitie.

Tevens zijn de te spelen externe wedstrijden vermeld (THUIS en UIT) van de senioren en van de beide jeugdteams.

De senioren nemen deel aan de reguliere SGA-competitie (met 3 achttallen en 1 viertal), aan de SGA-bekercompetitie (met 3 viertallen: GOUD, ZILVER en BRONS) en aan het eind van het seizoen aan de SGA-Rapidcompetitie (omdat hierover nog niets bekend is, is hierover nog niets vermeld).

7 oktober 2020interne competitie
5e ronde
wijkgebouw Bethelkerk
Tuindorp Oostzaan.

14 oktober 2020Algemene Jaarvergaderingwijkgebouw Bethelkerk.
21 oktober 2020interne competitie
6e ronde