Bekerwedstrijden Seizoen 2018-2019

Woensdag 3 oktober is de bekercompetitie van start gegaan. In totaal 28 clubleden nemen hieraan deel.  Op de eerste speelavond voor de beker zijn 7 wedstrijden gespeeld. De andere 7 wedstrijden uit de eerste ronde konden wegens de afwezigheid van hiervoor ingedeelde leden geen doorgang vinden en zullen op een andere speelavond vóór 14 november moeten worden gespeeld.

Na afloop van de eerste ronde zijn twee verliezers, te weten Has en Chris (na loting) als ‘Lucky losers’ toegevoegd aan de 14 winnaars. Daarna zijn de achtste finales gespeeld.

Arno, Martin, Bas, Richard, Bé, Joep, Ben en Has hebben zich geplaatst voor de kwartfinales. Deze zullen gespeeld worden vanaf 13 februari 2019. Op 13 februari zal hiervoor de loting plaatsvinden.

Onderstaand het speelschema en de uitslagen:

Bekerwedstrijden

WINNAAR 1e rondein 2e ronde tegen:winnaars 2e ronde:winnaars kwartfinale (=3e ronde)
Arno gaat doorPiet HaanenArno

Martin gaat doorPeter RuiterMartin