Clubavond en bereikbaarheid

Schaakvereniging De Volewijckers speelt elke woensdagavond van 20:00 uur tot middernacht in de kantine van voetbalclub DVC Buiksloot (= DWV Volewijckers Combinatie) in Amsterdam-Noord.

Kantine van voetbalclub “DVC Buiksloot”
Baron de Coubertinlaan 2
1034 ZK Amsterdam
(gelegen achter het Buiksloterkerkje)

Per auto:

A10 (richting Den Haag/Amersfoort): afrit 17 ‘Kadoelen/Buiksloot’ nemen en na de stoplichten rechtsaf de IJdoornlaan oprijden richting Buiksloot tot de volgende tweede stoplichten,  dan rechtsaf richting BovenIJ-ziekenhuis. Daarna rechtsaan houden en bij de rotonde de 2e afslag nemen de Schepenlaan op. Aan het eind – bij het Buiksloterkerkje – de 2e zijstraat links nemen, dit is de de ‘Spyridon Louisweg’die uitkomt bij het sportpark de Buiksloterbanne.

A10 (richting Zaanstad): afrit 16 ‘Amsterdam-Noord/Volendam’ nemen, linksaf de S116 oprijden, na de stoplichten rechtsaf de IJdoornlaan op, de brug over het Noord-Hollandskanaal over, bij de eerstvolgende stoplichten linksaf langs het BovenIJ-ziekenhuis. Daarna rechtsaan houden en bij de rotonde de 2e afslag nemen de Schepenlaan op. Aan het eind de 2e zijstraat links nemen bij het Buiksloterkerkje, dit is de de ‘Spyridon Louisweg’die uitkomt bij het sportpark de Buiksloterbanne.

Vanaf  IJ-tunnel  Nieuwe Leeuwarderweg (S116), neem de afrit  naar de S118, linksaf de Johan van Hasseltweg op daarna rechtdoor, bij stoplichten Mosplein rechtsaan houden de Kamperfoelieweg op. Deze weg tot het eind volgen, bij T-kruizing rechtsaf de Schepenlaan op. Deze weg volgen tot bij het Buiksloterkerkje, daarna de 1e zijstraat rechts nemen, dit is de ‘Spyridon Louisweg’die uitkomt bij het sportpark de Buiksloterbanne.

Per openbaar vervoer:

Vanaf  CS Amsterdam kan gebruik worden gemaakt van:

Metro 52 ‘richting Noord’ (gaat om de 6 minuten): uitstappen metrostation Noord. Op bushalte station Noord stadsbus 36 nemen richting station Sloterdijk. Uitstappen halte fluitschipstraat (op de Schepenlaan). Vandaar is het 3 minuten lopen naar het sportpark de Buiksloterbanne. Neem na een kort stukje over de Schepenlaan door te zijn gelopen de 1e zijstraat links, dit is de ‘Spyridon Louisweg’ die uitkomt bij het sportpark de Buiksloterbanne.

Vanaf station Sloterdijk kan gebruikt worden gemaakt van:

Stadsbus 36 ‘richting Olof Palmeplein’: uitstappen halte Fluitschipstraat (op de Schepenlaan). Vandaar is het 3 minuten lopen naar het sportpark de Buiksloterbanne. Neem na een kort stukje over de Schepenlaan terug te zijn gelopen de 1e zijstraat links, dit is de ‘Spyridon Louisweg’ die uitkomt bij het sportpark de Buiksloterbanne.