De 1e prijs voor “onze” Jean.

Tien dagen geleden, om precies te zijn op zondagmiddag 15 september, vond het eerste Chessleague-toernooi van dit seizoen plaats in de Batjanzaal in Amsterdam-Oost. Chessleague-toernooien zijn schaaktoernooien die voor alle jongeren toegankelijk zijn. Jaarlijks worden 10 van dergelijke toernooien voor de schaakjeugd in Amsterdam gehouden. Ze maken de schaaksport bekend in Amsterdam en daarbuiten. Kinderen komen van ver buiten de Indische buurt.

Deze keer deed in de Batjanzaal voor het eerst één van onze jeugdleden mee, namelijk Jean Arnout (10 jaar). Hij is pas dit jaar met schaken begonnen en won zondag de 1e prijs in groep E! Onderstaand zie je Jean (2e van rechts) op het podium met zijn prijs.

1 thought on “De 1e prijs voor “onze” Jean.”