Programma voor woensdagavond 3 juli 2024

Beste leden,
Er is aangegeven dat in juli tijd is voor andere invullingen van de avond (nb. Er zijn in juli nog 3 clubavonden).
Ik heb afgelopen weken gepolst of er leden zijn die ook interesse hebben in het doornemen van een partij. Dit blijkt zo te zijn!
Daarom zou ik graag aankomende woensdag ca. 1 uur willen reserveren om de beamer te gebruiken.
Woensdag 3 juli zal er vanaf 20.15 tot 21.15 uur een partij worden doorgenomen op de beamer. 
Het idee is dat iedereen die wil kan bijdragen aan het geven van inzichten/analyses! Er zal dus geen schaakles worden gegeven!
Gyan heeft een (meester) partij uitgezocht waarbij de opening snel wordt doorlopen, een aantal interessante punten bij het middenspel aanwezig zijn en er een leuk eindspel wordt behandeld.
Daarna kan er zoals gebruikelijk worden gerapid/blitz voor de liefhebbers of een verkorte normale partij worden gespeeld.
Groeten,
Bas en Gyan
Verder heeft Gyan voor een van de volgende avonden nog een idee:
Als er nog een avond over is is het wellicht leuk om te gaan blind schaken. Hierbij wordt een bord opgezet, en genoteerd zonder stukken te verplaatsen. Na elke 10 zetten wordt het bord aangepast naar de huidige stelling.
Het lijkt mij (Bas) verder ook nog leuk om op weer een andere avond rapid te spelen met een van tevoren vastgestelde opening (thema) . De eerste twee, drie of vier zetten vaan de opening staan vast. Van daaruit wordt verder gespeeld.
Niks is verplicht. Je kun ook gewoon een vrije partij spelen tegen een zelf uitgekozen tegenstander,
Reageer vooral!
Groet, Bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *