Interne competitie 2021-2022

Wedstrijdleider voor de interne competitie in het seizoen 2021-2022 is Bas Bos. Hij is echter door omstandigheden tot medio november 2021 afwezig.

Gedurende zijn afwezigheid is Frans Reitema wedstrijdleider, daarbij geassisteerd door Jeroen Westera.

Afmelden kan telefonisch of met een appje bij Frans via tel.nr. 06-34734947 of per e-mail op het mailadres van de club: svdevolewijckers@gmail.com.

Afmelden dient uiterlijk vóór woensdagavond 20.00 uur te gebeuren via bovengenoemd telefoonnummer óf via het mailadres van de vereniging.

Maar we zien natuurlijk het liefst dat iedereen komt spelen!

In het seizoen 2021-2022 wordt de interne competitie in 2 groepen gespeeld: Groep A en Groep B.

Er zullen eerst 4 periodes gespeeld worden van 7 rondes (totaal dus 28 rondes).
Daarna zullen de 4 periodewinnaars van de A groep aan eind van het seizoen d.m.v. een dubbelrondige vierkamp (van 6 rondes) om de titel ‘Clubkampioen De Volewijckers’ spelen.
De periodekampioenen van de B-groep spelen aan het eind van het seizoen  promotiewedstrijden voor promotie naar de A-groep (play-offs).
De nummer laatst van de A groep degradeert naar de B-groep. De nummer één- en twee na laatst spelen met de periodekampioenen van de B-groep promotie/degradatiewedstrijden en kunnen zich eventueel via “play-off-wedstrijden”  handhaven.
Wij hopen dat we dit seizoen een normale competitie zullen kunnen spelen, niet onderbroken door corona-maatregelen.
De 1e ronde van de interne competitie is op 8 september 2021 gespeeld.
Zie onderstaand informatie over de stand en de gespeelde wedstrijden in de groepen.