Interne competitie jeugd

Op onze clubavonden is onze jeugd ingedeeld in twee groepen: de kinderen die nog niet zo lang schaken en de meer ervaren jeugdleden.

De eerste groep, in de bovenzaal, maakt tijdens de les (en ook thuis) gebruik van een I-pad met het programma Chessity. Onder begeleiding van onze schaakdocenten en dit programma leren de kinderen spelenderwijs schaken (komen steeds een niveau hoger als ze in Chessity een sticker winnen). Als ze ervaren genoeg zijn worden ze overgeplaatst naar de tweede groep.

De tweede groep, in de grote zaal beneden, krijgt les waarbij hun partijen worden geanalyseerd.

Klik op onderstaande link voor de uitslagen en de stand van de interne jeugdcompetitie in het seizoen 2022/2023.

Volewijckers Jeugd 2022/23 (keyserkids.nl)

Klik op onderstaande links om de uitslagen en standen in de groepen te zien van het seizoen 2021/2022. De groepen hadden uiteraard een andere indeling dan in het huidige seizoen.

Interne competitie groep A

Interne competitie groep B