Jaaragenda

Vanaf vandaag staat de Jaaragenda voor het seizoen 2018-2019 op de website met in één schema de data van de interne- en externe competitiewedstrijden. Zo wordt snel duidelijk dat wij nog nooit zo veel thuiswedstrijden in de externe competitie hebben gehad!

Zoals bekend bestaat de interne competitie uit 5 periodes (van 6 wedstrijden). De periodewinnaars en de eerste in de eindstand van de competitie nemen vervolgens deel aan de play-offs waaruit de clubkampioen naar voren moet komen.

Tevens is een (voorlopige)planning opgenomen van de bekerrondes; het aantal rondes is afhankelijk van het aantal deelnemers. Liefhebbers kunnen zich hiervoor vanaf vandaag opgeven bij Bé Keizer of Frans Reitema per app of via de bekende mailadressen. De eerste ronde is gepland op 3 oktober.

In december is op 5 december Klaasschaak gepland (een verrassing), daarnaast is in deze maand op woensdagavond 19 december de derde feestelijke activiteit gepland in verband met ons jubileumjaar: een simultaan tegen Fide-meester Barry Brink.

Het Bestuur wenst iedereen veel succes in de verschillende competities!

N.B. De tabel waarin de jaaragenda is opgenomen heeft een sorteermogelijkheid. Door rechtsboven het item in te vullen waar de interesse naar uitgaat, wordt alleen een overzicht voor dit item gemaakt. Erg handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *