jeugdteam van De Volewijckers doet mee aan het NK

Zaterdag 23 september vinden de halve finales plaats van de Nederlands Kampioenschappen voor de jeugd in verschillende leeftijdsklassen. Viertallen spelen dan 7 wedstrijden met een tijdsduur van 15 minuten per persoon en 5 seconden increment per zet.

De kampioenschappen, ingedeeld in zogenoemde ‘Meesterklassen’ worden gehouden in Groningen (Hoogkerk) en Muiderberg.

In de meesterklasse E (jeugd t/m 10 jaar) doet voor het eerst een team van De Volewijckers mee.  Zij zijn ingedeeld in Hoogkerk, terwijl Muiderberg qua reisafstand meer voor de hand had gelegen, dit terzijde.

Maar ons viertal gaat zijn best doen! Er doen 20 clubs mee en de beste 10 teams plaatsen zich voor de Grote Finale, die op 11 november 2023 gehouden wordt in Muiderberg.

Het viertal van De Volewijckers bestaat uit: Radin en Avin Rezaei, Saaf Molinari en Isabella Mashal. Onder leiding van voorzitter én jeugdleider a.i. Hans Akkersdijk vertrekken zij met hun ouders zaterdag om 8.15 uur per auto uit Amsterdam naar Groningen.

Wij hopen dat Radin, zijn zusje Avin, Saaf en Isabella zaterdag een hele leuke dag hebben. Wij zijn trots op hen (ongeacht het resultaat) en we wensen hen natuurlijk vooral veel succes!

schaakvereniging de volewijckers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *