Jubileumsimultaan

Op 19 december 2018 werd door schaakmeester Barry Brink (kampioen van Amsterdam) een simultaan gegeven ter gelegenheid van ons 90-jarig bestaan. Hiermee werd ons jubileumjaar op gepaste wijze afgesloten. Het was bovendien een gezellige avond. Barry speelde 26 partijen, waarvan hij er 21 won, 4 gelijk speelde en slechts 1 verloor!

Op deze pagina een terugblik aan de hand van enkele foto’s.

Ben Kroon (clubkampioen) doet de eerste zet aan het bord van Ronald Marcelis, met Barry aan zijn zijde. Ronald speelde overigens knap remise.
Ook tegen Bé Keizer had Barry het moeilijk. Bé behaalde een plus-remise. Volgens Fritz had hij van Barry moeten winnen.
Uiterste concentratie (op dit moment) bij deze schakers. Aan het tweede bord (links boven) Arno Lust. Hij was de enige schaker die Barry op deze avond wist te verslaan.

Op deze foto een overzicht van het (latere) slagveld! Barry heeft heel wat rondjes, beter gezegd, vierkantjes moeten lopen. Overigens werden in de loop van de avond enkele (op deze foto) lege stoelen alsnog bezet.

Bas en Ben denken (met de armen over elkaar), laat Barry maar komen. Rechts op deze foto (voor de kerstboom) Piet Haanen. Hij speelde remise, maar ging langs de afgrond………