Norah in het Max Euwe Centrum.

Ik ben Norah, ik ben 8 jaar en ik schaak bij De Volewijckers. Op zaterdag 2 november ben ik naar het Max Euwe Centrum geweest.

Het was leuk en ik mocht op de laptop schaken (ik zag buiten twee schoenen in een boom hangen) . Oh ja bijna vergeten te zeggen (typen) dat er buiten ook nog een REUZE schaakspel was maar ook echt reuze. Hihihihi. Er was ook nog een kleurplaat met 2 astronauten die in de ruimte aan het schaken waren. Max Euwe is beroemd geworden omdat hij in 1935 wereldkampioen schaken is geworden. We kregen ook een rondleiding. Het gebouw waar we waren geweest was eerst een gevangenis. Ken je de film ‘lang leve de koningin’? De stukken van die film waren er ook. Toen ik naar huis ging mocht ik een klein souvenir uitzoeken.

PS: het was leuk, ga zelf ook een keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *