Onze jeugdschakers in het afgelopen jaar.

Nu het jaar 2019 voorbij is, is het gebruikelijk om terug te blikken. Wij willen niet achterblijven en doen dat daarom ook op deze pagina vooral met foto’s van onze jeugdleden.

In september 2019 zijn we echt begonnen met een jeugdafdeling. Inmiddels hebben we (stand op 1 januari 2020) 19 jeugdleden. In die vier maanden zijn onze schakertjes steeds meer partijtjes gaan spelen. Niet alleen op de club op woensdagavond, maar óók voor het eggie! De C1 en C2 nemen deel aan de externe jeugdcompetitie van de SGA en hebben respectievelijk 3 en 2 competitiewedstrijden tegen andere clubteams gespeeld. Daarnaast hebben een paar van onze jeugdleden deelgenomen aan Chess League-toernooien en aan (Super)Grand Prix-toernooien.

Op 12 januari 2020 organiseren wij voor het eerst een Grand Prix-toernooi. Het spreekt vanzelf dat onze jeugd daar goed vertegenwoordigd zal zijn!

Onderstaand hebben wij een aantal foto’s geplaatst van onze jeugdleden, actief achter het schaakbord. In officiële wedstrijden spelen ze meestal in hun clubshirt met Volewijckers-logo. Uit deze collage van foto’s gemaakt in het afgelopen jaar komt naar voren dat ze met plezier spelen! Dat komt óók omdat de resultaten steeds beter worden. Al doende leert men, niet waar….

Zo jong als ze zijn, analyseren ze al hun partij!

Juf Lizet geeft onze jongste schakertjes iedere woensdagavond les volgens de Stappenmethode.

Tjibbe doet een zet!

Dennis en Robbin met de geweldige trofee gewonnen op het Huttontoernooi.
Presentatie van ons clubtenue.
Norah ging zelfs naar het Max
Euwe centrum.