Onze weekendvierkamp was een groot succes!

Op vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli hebben wij weer ons Weekend vierkamptoernooi georganiseerd.
Dit keer ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de KNSB.

Aan dit toernooi namen 80 schakers deel, verdeeld over 20 vierkampen. De Volewijckers waren ‘op eigen terrein’ natuurlijk het best vertegenwoordigd (met 17 deelnemers).

Onder de 1e prijswinnaars waren 5 Volewijckers! Winnaar van groep 1 was, net als vorig jaar, Roger Mehra, een geweldig resulaat!
Verder waren er 1e prijzen voor Volewijckers Arno Lust (gr.9) en ons nieuwe clublid Gyan de Haan (gr. 14); laatst genoemde scoorde 3 uit 3.
Vermeldenswaard is verder de 1e prijs van ons jeugdlid Teun van der Sterren (1e prijs gr.18) die voor de eerste keer deelnam en last but not least de 1e prijs (gr.20) van onze oud voorzitter en erelid Willem Spaan.

Ter verhoging van de feestvreugde en ter gelegenheid van het jubileum van de schaakbond, werd zaterdag tijdens de middagpauze een overheerlijke lunch aangeboden, verzorgd door onze voorzitter (en zijn vrouw en kleindochters) en door vrijwilligsters van het Anker.

Opgemerkt moet worden dat de organisatie van dit toernooi mogelijk was door subsidie van de schaakbond, alsmede een bijdrage van onze nieuwe sponsor VERTEX Dangerous Goods.
Waarvoor dank!

Gehoord de vele enthousiaste reacties kan worden geconcludeerd dat het een geslaagd toernooi was; het is dus voor herhaling vatbaar!

En het was gezellig! Zo hoort het ook bij De Volewijckers.

Zie voor de uitslagen de speciale pagina op onze site.

Op onderstaande foto Roger Mehra, de winnaar van de hoofdgroep, samen met onze voorzitter Johannes Akkersdijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *