Paco presteert naar behoren en wint mooie prijs

Zaterdag 2 december speelde Paco van den Bossche mee in een van de vele vierkampen van de Finale van de Schaakoff 2023.
In totaal 30 groepen speelden in de zaal in De Bilt.

Waar zit Paco nou ergens?

Paco vertelt hierover :
Helaas niet gewonnen. ik moest op het laatste moment naar een hogere groep. ik denk door uitvallers. ik speelde de eerste 2 partijen met zwart [beetje raar wel] en laatste met wit. ik begon met een kansloze verliespartij. 2e partij had ik winstkansen maar werd het remise en de laatste partij heb ik gewonnen. partij 2 remise was heel erg jammer achteraf, anders waren er 3 spelers op 2 punten terecht gekomen en hadden wij nog moeten snelschaken tegen elkaar. wat wel heel erg leuk was is dat ik met een verloting een splinternieuwe dgt2500 schaakklok heb gewonnen!!

Paco haalde dus 1,5 pnt en speelde in Groep 16 van de 30 , dus aardig hoog!
Paco, heel goed onze club vertegenwoordigd hoor!

1 gedachte over “Paco presteert naar behoren en wint mooie prijs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *