Zin om te schaken?

de deelnemers aan de play-offs

Heb je zin om te schaken?

Sluit je aan bij “De Volewijckers”! De gezelligste schaakclub in Amsterdam-Noord. Wij schaken serieus, maar sociale contacten spelen bij ons óók een belangrijke rol. Schaken bij zachte achtergrondmuziek, met een drankje, af en toe frites of een broodje bal.

Wij schaken op woensdagavond van 20.00 uur tot middernacht in de kantine van voetbalclub “DVC Buiksloot”, gelegen achter het Buiksloterkerkje.

Wilt u schaken leren? Kom gerust bij ons langs. Trainingsmogelijkheid is aanwezig.

Onze contributie bedraagt € 95 per jaar. U bent dan tevens lid van de schaakbond (KNSB/SGA) en ontvangt 6x per jaar de officiële uitgave “Schaakmagazine”.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Dave Spaan (06-53517630); e-mailadres: dsspaan.ds@gmail.com.